Moment geduld aub

Hubert-Jan van den Brink nieuw Bestuurslid

Na 4 jaar plaats te hebben genomen in het bestuur heeft Gerry Kroeze het besluit genomen terug te treden als Algemeen Bestuurslid van MKB Wijchen. Hierover berichtten wij al eerder in een oproep naar de leden toe om zich aan te melden voor de functie als Algemeen Bestuurslid.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 februari 2020 heeft het bestuur Hubert-Jan van den Brink voorgedragen voor deze functie. Door omstandigheden was hij op het laatste moment verhinderd en kon hij tot zijn spijt niet bij de vergadering aanwezig zijn. Secretaris Linda Jacobs lichtte zijn kandidaatstelling toe en gaf de aanwezige leden aan dat het bestuur in Hubert-Jan van den Brink een welkome en gemotiveerde nieuwe collega zien. Bij stemming bleek dat de leden unaniem voor de toetreding waren.

Met Gerry Kroeze verliezen we een zeer enthousiast bestuurslid en een grote regelaar. Zijn drive om dingen voor elkaar te krijgen, te samen met zijn humor maakte hem een fijn lid van ons team. Naast de dank woorden van voorzitter Arjan Moerman namens het bestuur, zette wethouder Nick Derks ook Gerry in het zonnetje. De gemeente Wijchen hecht er waarde aan dat de toch immer drukke ondernemers zich inzetten voor een nog beter ondernemersklimaat, zo sprak hij. Gerry, eigenaar van KROEZE bouwmanagement en advies (Kbma), zal niet uit het beeld verdwijnen; naast dat hij natuurlijk lid blijft van MKB Wijchen heeft hij al aangegeven dat hij zeer waarschijnlijk plaats zal gaan nemen in een ledencommissie.

Hubert-Jan van den Brink

Hubert-Jan van den Brink is projectleider bij Giesbers Servicebouw. Vanuit hun passie voor het vak helpen zij de relaties met vragen op het gebied van verduurzaming, renovatie, (meerjarig) onderhoud of kleinschalige nieuwbouw.

Hubert-Jan van den Brink kleur portret mkb wijchen

 

 

Foto: Marion Arts