Bestuurslid MKB Wijchen – Vacature

Vacature algemeen bestuurslid mkb wijchen

Na afgelopen anderhalf jaar voorzitter te zijn geweest van MKB Wijchen is Arjan Moerman de nieuwe uitdaging aangegaan als Manager Bedrijvenparken Bijsterhuizen en Wijchen-Oost. Arjan is per direct afgetreden als bestuurslid en Mariëlle Stolk heeft het voorzitterstokje overgenomen.Voor de overige bestuursleden dus tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe collega (m/v)!

Naar wie zijn we op zoek?

Een ondernemer uit de gemeente Wijchen die zich graag inzet voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf in onze gemeente. Iemand met een gezonde dosis humor, organisatorisch vermogen,  enthousiast en die wat tijd wil vrijmaken.

Wat doet het bestuur?

We vergaderen als bestuur zo’n één keer per maand en tijdens de bijeenkomsten is het vanzelfsprekend dat je ook aanwezig bent. Daarnaast bezoeken we ook bedrijven en/of locaties in aanloop van een evenement en moet hieromheen ook nog wat georganiseerd worden. Ook hebben we periodiek overleg met de wethouder Economische Zaken en zijn we aanwezig bij andere bijeenkomsten.

Het feit dat we als bestuur met zijn vijven zijn heeft niet zomaar een reden. Vele handen maken immers licht werk en zo verdelen we de taken en afspraken.

Wat krijg je er als bestuurslid voor terug

Om te beginnen vier nieuwe ‘collegae’, een team wat enthousiast is, openstaat voor nieuwe ideeën, positief kritisch is en op constructieve wijze naar zichzelf en de omgeving durft te kijken. Als bestuurslid betaal je gedurende deze periode geen contributie, dit vanwege je belangeloze inzet.

Solliciteren

Ben jij de kandidaat waar wij mee in gesprek moeten gaan? Of heb je na het lezen van deze oproep nog vragen? We nodigen je van harte uit om ons een mail te sturen via onderstaande link.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

We lijken uit naar je reactie!