Over ons

bestuur mkb wijchen elly vermaat gerry kroeze arjan moerman linda jacobs marielle stolk 2019

In 1979 werd de vereniging Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (K.N.O.V.) afdeling Wijchen opgericht, beter bekend als MKB Wijchen. We organiseren compacte evenementen en bijeenkomsten voor onze leden. Gericht op interactie en de ondernemerspraktijk zodat we elkaar kunnen blijven infomeren en inspireren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bestuur-MKB-Wijchen-2019-02-2-1024x311.jpg
Bestuur MKB Wijchen 2019

Ook behartigen we de belangen van de MKB-ers, onder andere door periodiek overleg met de wethouder en ambtenaren Economische Zaken van de gemeente Wijchen. Zo zijn we onder andere samen aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat ondernemers beter in aanmerking kunnen komen voor opdrachten van de gemeente.

Het onderhouden van contacten met andere ondernemers- en bedrijvenverenigingen en MKB Nederland behoort tot onze kerntaken. Dit zorgt er mede voor dat we een sterk netwerk vormen voor de ondernemers.

Het bestuur

Het bestuur van MKB Wijchen bestaat uit vijf ondernemende leden welke allen nauwe banden hebben met onze gemeente. Hebt u vragen dan kan u ze bereiken via het contactformulier. Vanzelfsprekend kan u ook individueel contact met ze opnemen via LinkedIn wanneer u op de naam van het bestuurslid klikt, of via de link in de bedrijfsnaam.

Elly Vermaat – Vermaat F&A Consultancy
Penningmeester

Gerry Kroeze MKB Wijchen

Gerry KroezeKBMA
Algemeen bestuurslid

Mariëlle StolkMarStyling
Algemeen bestuurslid

×