Over ons

mkb wijchen subsidie

In 1979 werd de vereniging Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (K.N.O.V.) afdeling Wijchen opgericht, beter bekend als MKB Wijchen. We organiseren compacte evenementen en bijeenkomsten voor onze leden. Gericht op interactie en de ondernemerspraktijk zodat we elkaar kunnen blijven infomeren en inspireren.

Ook behartigen we de belangen van de MKB-ers, onder andere door periodiek overleg met de wethouder en ambtenaren Economische Zaken van de gemeente Wijchen. Zo zijn we onder andere samen aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat ondernemers beter in aanmerking kunnen komen voor opdrachten van de gemeente.

Het onderhouden van contacten met andere ondernemers- en bedrijvenverenigingen en MKB Nederland behoort tot onze kerntaken. Dit zorgt er mede voor dat we een sterk netwerk vormen voor de ondernemers.

Het bestuur

Het bestuur van MKB Wijchen bestaat uit vijf ondernemende leden welke allen nauwe banden hebben met onze gemeente. Hebt u vragen, dan kan u ze bereiken via welkom@mkbwijchen.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook individueel contact met ze opnemen via LinkedIn wanneer u op de naam van het bestuurslid klikt, of via de link in de bedrijfsnaam.

Foto Michel de Wildt MKB Wijchen

Michel de WildtEFA Special Insurances B.V.
Voorzitter 

 

Elly Vermaat MKB Wijchen

Elly Vermaat – Vermaat F&A Consultancy
Penningmeester

 

Foto Boy Stenden MKB Wijchen

Boy Stenden Dirkzwager N.V.
Secretaris

 

Foto Hubert-Jan MKB Wijchen

Hubert-Jan van den Brink – Giesbers Servicebouw
Algemeen bestuurslid

 

Pascale van LubeekVigilant mediation & coaching
Algemeen bestuurslid