Over ons

mkb wijchen subsidie

Visie MKB Wijchen

MKB Wijchen is het unieke zakelijke platform dat álle ondernemers in de regio succesvol met elkaar verbindt. Dankzij directe betrokkenheid van actieve leden, werken we enthousiast met elkaar aan een groeiend vertrouwd netwerk. Hiervoor organiseren we regelmatig toegankelijke, inspirerende activiteiten en bijeenkomsten waar ontmoeten, ervaring en/of kennis delen én elkaar werk gunnen centraal staan. Daarnaast faciliteren we voor onze leden een podium voor hun bedrijf en stimuleren we hen om lokale samenwerkingen met elkaar aan te gaan. Op deze manier fungeren we als brug tussen leden en andere stakeholders. Zo zijn we lokaal zichtbaarder en worden we ook meer erkend.

De strategische routekaart van MKB Wijchen kun je hier bekijken.
 

Over MKB Wijchen

In 1979 werd de vereniging Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (K.N.O.V.) afdeling Wijchen opgericht, beter bekend als MKB Wijchen. We organiseren compacte evenementen en bijeenkomsten voor onze leden. Gericht op interactie en de ondernemerspraktijk zodat we elkaar kunnen blijven infomeren en inspireren.

Ook behartigen we de belangen van de MKB-ers, onder andere door periodiek overleg met de wethouder en ambtenaren Economische Zaken van de gemeente Wijchen. Zo zijn we onder andere samen aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat ondernemers beter in aanmerking kunnen komen voor opdrachten van de gemeente.

Het onderhouden van contacten met andere ondernemers- en bedrijvenverenigingen en MKB Nederland behoort tot onze kerntaken. Dit zorgt er mede voor dat we een sterk netwerk vormen voor de ondernemers.

Het bestuur

Het bestuur van MKB Wijchen bestaat uit vijf ondernemende leden welke allen nauwe banden hebben met onze gemeente. Hebt u vragen, dan kan u ze bereiken via welkom@mkbwijchen.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook individueel contact met ze opnemen via LinkedIn wanneer u op de naam van het bestuurslid klikt, of via de link in de bedrijfsnaam.

Elly Vermaat MKB Wijchen

Elly Vermaat – Vermaat F&A Consultancy
Penningmeester
Foto Sander MKB Wijchen

Sander Koopsen – Prode
Algemeen bestuurslid