Lid worden

Informatie voor nieuwe leden

MKB Wijchen is een zakelijke netwerkvereniging voor en door ondernemers uit de gemeente Wijchen. Uiteraard zijn ook ondernemers buiten Wijchen van harte welkom.

Met ruim 100 leden vertegenwoordigen we een breed scala aan expertises en achtergronden. Het doel van MKB Wijchen is netwerken: elkaar op een laagdrempelige manier leren kennen waardoor leden elkaar business gunnen. Daarnaast zal MKB Wijchen zich de komende jaren actief inzetten voor de lobby tussen Wijchense ondernemers en de gemeente. Verder willen we zo veel mogelijk kennis en kunde met elkaar delen.

Deze drie speerpunten komen samen in zes tot acht verschillende evenementen die we jaarlijks voor onze leden organiseren:

  • bedrijfsbezoeken;
  • één maal per jaar een groot congres in ’t Mozaïek;
  • verschillende (informele) borrels.

Het contact tussen leden van MKB Wijchen is gemoedelijk en laagdrempelig wat bijdraagt aan een ontspannen sfeer en gezelligheid. De kosten van een lidmaatschap bedragen € 275 (excl. btw) per kalenderjaar.

Wil je een keer vrijblijvend een van onze activiteiten bijwonen? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom. Wil je lid worden?

Lid worden

  • Hidden
  • Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de privacyverklaring