Moment geduld aub

40 jaar MKB Wijchen – Jubileumfeest

In 1979 stapten een aantal ondernemers naar de Kamer van Koophandel voor de oprichting van het Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond afdeling Wijchen. Inmiddels zijn we 40 jaar verder en kent iedereen ons al MKB Wijchen. Reden voor een jubileumfeest dus! Op 14 juni was het zover en ontvingen we de leden en genodigden bij Waterskicentrum De Berendonck! Een bijzondere gelegenheid, dus een bijzonder programma!

Jubileumfeest

De opening werd verricht door burgemeester Hans Verheijen die enthousiast verhaalde over het ondernemersklimaat in Wijchen. Dat de gemeente waarde hecht hieraan bleek ook uit het feit dat wethouder Economische zaken Nick Derks, samen met de accountmanager Sandra Langens aanwezig waren.

Na de barbecue was het woord aan de man die als een duizendpoot alles aanpakt wat op zijn pad komt: de verantwoordelijkheid dragen voor een avondvullende voorstelling, teksten schrijven voor ‘Zondag met Lubach’, een verfrissend onderdeel zijn van een stand-up show, een wekelijkse bijdrage leveren aan ‘De Taalstaat’, maatwerk comedy schrijven voor bedrijven, enz. enz… Dat is Pieter Jouke. Kort en goed; Pieter trad bij ons op ter ere van ons jubileum en zorgde ervoor dat alle bedrijfsnamen van de leden in de show voorbij kwamen!

En verder…

De ontvangst werd muzikaal begeleid door Stay Tuned. Dit duo, gevormd door Margret Engel en Arjen Tijs heeft een passie (h) eerlijke, akoestische muziek. Een welkome aanvulling op de achtergrond tijdens het netwerken. De Berendonck verzorgde met een uitstekende barbecue voor het welbekende hapje en drankje en de avond werd afgesloten door DJ Mark Reijnen.

De foto’s zijn gemaakt door Broer van den Boom (tenzij anders vermeld).