Moment geduld aub

Mystery guest onthuld tijdens MKB Wijchen congres!

Yes, gisteravond was het zover om onze mystery guest te onthullen: Misdaadverslaggever John van den Heuvel was onze gast. Vanwege veiligheidsredenen was het van belang om het top secret te houden.

John van den Heuvel over zijn ondernemerschap

Aan meer dan 130 ondernemers vertelde hij hoe hij zo ver gekomen is, over zijn ervaringen, successen, maar ook over de minder leuke kant van zijn ondernemerschap. Continue beveiliging voor zijn hele gezin is namelijk een feit en zal wellicht nooit meer weggaan uit hun leven. Zijn journalistieke carriere begon al vroeg en inmiddels werkt John al meer dan 30 jaar bij De Telegraaf. Als misdaadverslaggever doet John daarnaast regelmatig verslag van de ontwikkelingen op televisie, onder andere bij RTL Boulevard en in zijn eigen programma Ontvoerd.

Succesvolle avond

Alle aanwezigen ontvingen ook nog eens het boek ‘Een lustrum lang extreme beveiliging’ namens MKB Wijchen. Zo werd het najaarscongres wederom een succesvolle en interessante avond voor ondernemend Wijchen.

Met dank aan ’t Mozaïek Wijchen en Sterrebosch voor de fantastisch goed verzorgde avond en onze sponsor Welling Bouw Onderhoud.

 

In de Gelderlander staat ook een nieuwsbericht over het najaarscongres. Bekijk het bericht hier.