MKB Wijchen Open 2022

MKB Wijchen Open golf toernooi groot succes: Team Ventimon wint!
Donderdag 15 september werd voor de derde keer het MKB Wijchen Open golftoernooi gehouden. De fraaie Golfclub De Berendonck in Wijchen vormde daar de achtergrond voor, wat bekend terrein is voor veel golfers uit Wijchen en omstreken. Ondernemers uit de regio gingen als teams de strijd met elkaar aan in halve of hele flights. Minder ervaren golfers waren in de gelegenheid om een clinic te volgen op de golfclub.

Reden voor het opzetten van het MKB Wijchen Open is om een stuk verbroedering te creëren onder de lokale ondernemers. Dat initiatief werd met open armen ontvangen, maar liefst 71 deelnemers deden dit jaar een gooi naar de prijzen. Meedoen en een mooie ervaring is echter belangrijker dan winnen. Golfen is een heerlijk ontspannen sport en een ideale mogelijkheid om elkaar weer te zien en te spreken.

Toch lonkten veel deelnemers naar de bonusprijs van het toernooi. Woonboulevard XXL Wijchen, hoofdsponsor van het netwerkevenement, stelde een wooncheque van 15.000 euro ter beschikking voor de deelnemer die het presteerde om een hole in one te slaan. Niemand lukte het helaas in deze editie, maar de prijs wordt doorgeschoven naar volgend jaar.

Het MKB Wijchen Open golf toernooi is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door Prode, Clicgear, GolfLinked & EFA Special Insurances in samenwerking met MKB Wijchen. “Deelname aan het toernooi is mogelijk voor alle ondernemers uit Wijchen en omstreken. Houd de website www.wijchenopen.nl dus goed in de gaten of meld je vast aan voor 2023 via komgolfen@wijchenopen.nl”, aldus mede organisator Sander Koopsen.

Daarnaast organiseert MKB Wijchen door het jaar heen interessante evenementen om te netwerken en om van te leren. Zo is er op maandag 14 november alweer een najaarscongres in ’t Mozaïek met niemand minder dan Klaas Dijkhoff. Onderwerp is hoe je gedragswetenschap inzet om mensen ervan te overtuigen dat ze voor jouw bedrijf of product kiezen. Voor meer informatie klik hier >>.

Meld je hier aan voor MKB Wijchen Open 2023!