Moment geduld aub

Eindejaarsborrel 2018 Wijchen Schaatst

2018 zit er bijna op! Tussen al het geweld van netwerkbijeenkomsten als kerstborrels, najaarsonbijtjes en nog veel meer varianten, zijn veel bedrijven nog druk om het jaar mooi af te sluiten. Ondanks de drukke agenda’s waren er nog genoeg ondernemers die met mede-MKB’ers het jaar af wilden afsluiten.

Reden genoeg dus voor MKB Wijchen om het glas te heffen met de leden tijdens de Eindejaarsborrel 2018. Natuurlijk op dé uitgelezen locatie kwamen de Wijchense ondernemers bij elkaar: het Schaatscafé! Na ontvangst met glühwein en warme chocomelk, nam voorzitter Arjan Moerman namens het bestuur het woord. Terugkijkend op een jaar met mooie bijeenkomsten en een kleine stijging van het ledenaantal kijkt het bestuur vooruit.

2019 belooft een mooi jaar te worden. In maart zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in ’t Mozaïek waar twee bestuursleden afscheid nemen; Sonja Scholts en Jeroen de Laat maken plek voor twee nieuwe krachten die dan door het bestuur worden voorgedragen aan de leden. Ook de statuten zijn door het bestuur tegen het licht gehouden, deze stammen nog uit 1979! De snelle rekenaar zal tot de conclusie komen dat MKB Wijchen dus 40 jaar bestaat! Dat dit niet stilletjes de revue gaat passeren hoeft geen betoog, maar de invulling blijft nog even geheim.

Terug naar de borrel; onder de deskundige begeleiding van de curlingcommissie van Wijchen Schaatst werd er een kleine wedstrijd gehouden onder de immer actieve ondernemers. Ondanks de competitieve inslag werd er over uitslagen niet gecorrespondeerd, de lol was er niet minder om. Aansluitend werd er genoten van een door het Schaatscafé georganiseerd lopend buffet en natuurlijk een drankje.

De volgende bijeenkomst is op dinsdag 22 januari 2019, dan is MKB Wijchen te gast bij JWR Elektrotechniek op Bijsterhuizen voor een bedrijfsbezoek, inclusief een rondleiding. Inschrijven kan natuurlijk op deze site!

Foto’s © Wijchens Nieuws