Moment geduld aub

Bewonersbrief N324 Alverna

Elburg, 18 juni 2024

Geachte bewoner,

In opdracht van de provincie Gelderland gaat Aannemingsmaatschappij Van Gelder werkzaamheden uitvoeren aan de N324 in Alverna. Middels deze brief willen wij u informeren over de werkzaamheden, de omleidingen en de planning.

Werkzaamheden kruising N324 x Havenweg en N324 x Heumenseweg
Van maandag 1 juli 07:00 uur tot en met vrijdag 5 juli 17:00 uur zullen er werkzaamheden uitgevoerd worden aan de kruisingen met de Havenweg & Heumenseweg. In deze periode zal de asfaltdeklaag en markering vervangen worden. Ook zullen er nieuwe lussen aangebracht worden voor de verkeerslichten.

Bereikbaarheid
Gedurende de werkzaamheden zijn de werkvakken volledig afgesloten voor doorgaand verkeer en zal er een omleidingsroute in werking staan. Alle aanwonende blijven bereikbaar via de verschillende parallelwegen van de Graafseweg. De rotonde Oosterweg en rotonde Weg door de Berendonck blijven wel bereikbaar gedurende de werkzaamheden. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en zullen de parallelwegen gebruiken bij een calamiteit.

Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de N324 uiterlijk vrijdag 5 juli om 17:00 uur opengesteld worden voor verkeer. We begrijpen dat u enige hinder zal ondervinden van onze werkzaamheden, maar hopen op uw begrip.

Meer informatie
Heeft u voorafgaand vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met ondergetekende op jdolman@vangelder.com of via de helpdesk van de provincie Gelderland op www.gelderland.nl/contact

Met vriendelijke groet,
Jelle Dolman
Projectcoördinator
Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V.