Moment geduld aub

Ontbijtbijeenkomst bij EromesMarko

Op dinsdag 24 september zijn we te gast bij EromesMarko voor een ontbijtbijeenkomst.

Het is al even geleden dat MKB Wijchen een bijeenkomst in de ochtend heeft georganiseerd, dus het werd wel weer een keer tijd. We zijn er trots op dat EromesMarko onze gastheer wil zijn voor een ontbijtbijeenkomst! Vanaf 7u15 zijn we met MKB Wijchen van harte welkom in het pand aan de Nieuweweg. Naast het ontbijt krijgen we natuurlijk ook een kijkje achter de schermen bij de producent van schoolmeubelen!

Over EromesMarko

Eromes en Marko, opgericht in respectievelijk 1909 en 1951, vormen sinds 2013 EromesMarko. Het bedrijf kent met haar medewerkers een zeer platte en innovatieve organisatie, met een sterke passie voor inrichten. Het kernassortiment is door eigen industrieel ontwerpers ontwikkeld die veel ervaring hebben met specifieke (facilitaire) wensen van scholen. Het bedrijf produceert haar – made in Holland – producten in eigen, moderne productielocaties in Wijchen, Hoogeveen en Emmen.

eromesmarko cafe mes mkb wijchen

Nederlands grootste producent van schoolmeubels opende in Wijchen ook de Meshallen, een centrum waar onderwijsondernemers, -vernieuwers en onderwijsmensen zelf kunnen werken. Een naam die tot de verbeelding spreekt en verwijst naar de oude fabriek bij station Wijchen. Hier vind je onder andere veertig flexwerkplekken, brainstormkamers en een ruimte voor evenementen. 

Ontbijtbijeenkomst

Al met al een prima locatie voor een ontbijtbijeenkomst, dus meld je aan en blok de vroege ochtend van 24 september in je agenda! Als gezegd, vanaf 7u15 ben je van harte welkom aan de Nieuweweg 240 in Wijchen.

Agenda inschrijfformulier

  • Voor- en achternaam
  • Voor- en achternaam

Gastenlijst

BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
Hallo Morgen2 Ruud Hermans
Jan-Willem Gelsing
Pak Communicatie1 Rosanne
Studio Henk van Kooten1 Henk van Kooten
Marstyling1 Marielle Stolk
Marion ARTs Foto1 Marion
Arts
Vita-Health1 Fenny van de Bovenkamp
ALEX Advocaten2 Linda Jacobs
Prode1 Sander Koopsen
Vermaat F&A Consultancy2 Elly Vermaat
Cees Vermaat
Blickfång Communicatie1 Arjan Moerman
Kbma bv1 Gerry Kroeze
BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
×