Moment geduld aub

Ondernemers Awards Wijchen 2022

DE ONDERNEMERS AWARDS WIJCHEN ZIJN TERUG OP 16 JUNI ‘22

Op 16 juni a.s. worden in het Technoforum in Wijchen de Ondernemers Awards Wijchen uitgereikt. De Awards worden uitgegeven aan ondernemers in Wijchen die uitblinken dankzij een tomeloze inzet, eindeloze creativiteit en groot oplossend vermogen. Wijchen is een uniek dorp met een eigenzinnig aanbod van diverse producten, diensten, horeca, winkels etc. De Awards worden uitgereikt aan de ‘Ondernemer van het Jaar’ en ‘het Aanstormende Talent’.

De Awards zijn van, voor én door ondernemers. Zowel het team van vrijwilligers als het bestuur zelf bestaat volledig uit ondernemers en dat maakt van de Awards een event waar iedere ondernemer zich thuis voelt. Ondernemers kunnen genomineerd worden door hun klanten en ambassadeurs óf zichzelf opgeven via www.ondernemersawardswijchen.nl. Er kan tot 1 mei 2022 gestemd worden op de ‘Ondernemer van het Jaar’ en op het ‘Aanstormende Talent’ (www.ondernemersawardswijchen.nl/nominaties).Vanaf 16 mei zal een jury zich over de ondernemers buigen en hun beoordelen, daarnaast kan er vanaf 16 mei gestemd worden op de genomineerden ondernemers. De einduitslag zal uiteindelijk bepaald worden door een juryrapport en de publieksstemmen.

De Awards worden uitgereikt in het Technoforum, de nieuwe thuisbasis van installatiebedrijf Modderkolk. Eigenaar Simon De Luij wil van het Technoforum een kenniscentrum maken op het gebied van techniek om mensen op een innovatieve manier te inspireren om in de techniek te gaan werken. Deze ambitie sluit naadloos aan op het doel van de Ondernemers Awards in Wijchen.

MKB Wijchen is sponsor/partner van de Ondernemers Awards. Het zou natuurlijk geweldig zijn indien een of meer van onze leden worden genomineerd. Ook u als lid heeft daar invloed op. Wij nodigen onze leden dan ook van harte uit om (1) ondernemers uit Wijchen te nomineren en (2) zich aan te melden. De toegangskaarten voor de Ondernemers Awards kosten € 45,=. Aangezien MKB Wijchen als sponsor / partner een goede opkomst wil stimuleren, zal MKB Wijchen per kaartje € 20,= voor eigen rekening nemen, zodat een kaartje voor onze leden nog slechts € 25,= kost. Bent u lid en wilt u gebruik maken van dit aanbod? Meld u dan hieronder aan? Dan regelen wij voor u een toegangskaartje.

Gastenlijst

BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
Vigilant mediation & coaching1 Pascale van Lubeek
Pascale Lubeek
Vermaat F&A Consultancy2 Cees Vermaat
Elly Vermaat
Autoschade van Dijk BV1 Rien Boschman
IMKE2 Imke Adolfs
Frits Cillessen
MarStyling1 Marielle Stolk
Meiburg Tuin en Parkmachines2 Dillian Meiburg
Leo Meiburg
PH&A Salaris en Advies2 A. Arnoldussen
P. Peters
Stichting 't Mozaiek (theater)2 Patty Visser
Boudewijn Schemkes
Giesbers Servicebouw1 Hubert-Jan van den Brink
Hubert-Jan van den Brink
EFA Special Insurances B.V.1 Michel de Wildt
IntoInternet bv1 Peter Cornelissen
RAS Accountancy2 René Stoop
Allard Koopsen
Process-IT.nu3
Jaspers holding BV2 Elly Jaspers
Pieter van der Have
Eyes & Ears3 Rob Janssen & Monique Leegstraten
Bram Cranen
BedrijfsnaamAantal PersonenNamen