Moment geduld aub

Najaarscongres bij Stichting Mozaïek

Op maandag 14 november 2022 staat het MKB Najaarscongres op de agenda. We zijn dan weer te gast bij ons MKB lid het Theater Het Mozaïek te Wijchen. Gastspreker van die avond is niet minder dan Klaas Dijkhoff.

Wie is Klaas Dijkhoff eigenlijk?

Klaas is mede eigenaar van SUE & The Alchemists, een bedrijf dat zich bezighoudt met het toepassen van gedragswetenschap om de keuzes van mensen voor een product, dienst of partij te begrijpen en te beïnvloeden. Klaas was ruim tien jaar politiek actief voor de VVD, onder meer als lid van de Tweede Kamer, fractievoorzitter, staatssecretaris en kortstondig minister. Klaas is jurist en specialiseerde zich in oorlogsrecht. Naast zijn onderneming is hij actief als lid van de Raad van Commissarissen van PSV en Senior Research Fellow aan de NSOB (Nederlandse School voor Openbaar Bestuur). Hij is auteur van ‘War, Law and Technology’ en ‘Alles Komt Goed’. Het brede publiek kent hem ook als winnaar van De Slimste Mens, Politicus van het jaar (2015 en 2018) en Best Geklede Man 2017.

Klaas heeft een brede kijk op de samenleving en het bedrijfsleven. Er is bijna geen onderwerp dat ons – persoonlijk of professioneel – bezighoudt, waar hij zich de afgelopen jaren geen mening over heeft gevormd. Hij snapt hoe onze samenleving in elkaar zit en wat de problemen en uitdagingen van onze tijd zijn. Maar hij ziet ook waar bedrijven tegenaan lopen. Zeker in deze tijd, waarin het ons niet automatisch voor de wind gaat. Maar Klaas is een optimist, dus hij denkt in kansen. Want of het nu gaat om het binnenhalen of binden van stemmers, fans of klanten, de manier om hen te overtuigen verschilt niet veel. Klaas snapt dat iets weliswaar logisch kan zijn, maar toch niet goed kan voelen. Of andersom. Of het nu gaat om een kijk op de politiek, een blik op de samenleving, of een tip van de sluier hoe je tegen je bedrijf of dienst aan kunt kijken en anderen kunt overtuigen om voor jou te kiezen, Klaas kan er inspirerend over vertellen. Met zijn welbekende Brabantse humor en tongval! Een vlotte spreker met een brede scope!

Mis het MKB Najaarscongres niet. Schrijf je in als lid en meld je hieronder aan voor het najaarscongres! We zien u allen graag op 14 november 2022.

Agenda inschrijfformulier

  • Hidden
  • Hidden
  • Voor- en achternaam
  • Voor- en achternaam

Gastenlijst

BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
Dirkzwager N.V.2 Boy stenden
Stefan Kleijer
Vermaat F&A Consultancy2 Elly Vermaat
Cees Vermaat
Meiburg Tuin en Parkmachines2 Dillian Meiburg
Leo Meiburg
stichting (theater) 't Mozaïek2 Boudewijn Schemkes
Patty Visser
MarStyling1 Marielle Stolk
Vigilant mediation & coaching2 Pascale van Lubeek
Marcel van Lubeek
EFA Special Insurances B.V.2 Michel de Wildt
Volgt
Alba Concepts.1 Woud Jansen
Prode2 Sander Koopsen
Lonneke Opsteegh (Statstories)
Zitstabureau242 Nick Stenden
Ati Bijnevelt
RAS Accountancy2 René Stoop
Wanda Stoop
Kbma bv2 Gerry Kroeze
....
BedrijfsnaamAantal PersonenNamen