Jubileumfeest

In 1979 stapten een aantal ondernemers naar de Kamer van Koophandel voor de oprichting van het Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond afdeling Wijchen. Inmiddels zijn we 40 jaar verder en kent iedereen ons al MKB Wijchen.

Reden voor een jubileumfeest dus! Op 14 juni is het zover; dan ontvangen we je graag vanaf 17u00 bij Waterskicentrum De Berendonck!
Een bijzondere gelegenheid, dus een bijzonder programma!

Pieter Jouke

Het is ons gelukt; De man die als een duizendpoot alles aanpakt wat op zijn pad komt: de verantwoordelijkheid dragen voor een avondvullende voorstelling, teksten schrijven voor ‘Zondag met Lubach’, een verfrissend onderdeel zijn van een stand-up show, een wekelijkse bijdrage leveren aan ‘De Taalstaat’, maatwerk comedy schrijven voor bedrijven, enz. enz… Dat is Pieter Jouke, Dames en Heren. Kort en goed; Pieter treedt bij ons op ter ere van ons jubileum!

En verder…

De ontvangst zal muzikaal worden begeleid door Stay Tuned. Dit duo, gevormd door Margret Engel en Arjen Tijs heeft een passie (h) eerlijke muziek. Met akoestische versies van bekende ballads en popsongs geven zij glans aan (bedrijfs)feesten, festivals, huwelijksceremonies en andere events. Met hun omvangrijke muzikale bagage weten zij als het publiek steeds weer te raken en te entertainen en laten ze zien dat goede muziek ook akoestisch overeind blijft staan!

Natuurlijk wordt er voor een hapje en drankje gezorgd, is er volop ruimte om te netwerken én sluiten we de avond af met een DJ. Er mag gedanst worden!

Nog geen lid maar je wilt wel komen?

Dat kan! Er zijn twee mogelijkheden;
– Je schrijft je in en betaald eenmalig €75,- per persoon, of…
– Je meld je aan als lid voor € 125,- (eenmalig aanbod) en woon alle bijeenkomsten in 2019 bij! LID WORDEN (je moet je daarna nog wel even aanmelden voor dit event)

Prijzen zijn exclusief BTW

Agenda inschrijfformulier

  • Voor- en achternaam
  • Voor- en achternaam

Gastenlijst

BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
Peode1
Peode1
Wijchen Zakenvisie / CCMC2
Gemeente Wijchen1
't Mozaïek2
CLS LED1
PH&A Salaris en Advies2
PH&A Salaris en Advies2
Vermaat F&A Consultancy2
Meiburg Tuin en Parkmachines2
Toff Loopbaanadvies1
MPG Holding bv2
Bonnier advocaten1
Eyes & Ears Media productions2
Process-IT.nu - Voor inzicht in uw processen :-)1
jaspers Holding BV2
MarStyling1
Sijfa cruises2
RSDesigns1
RAS Accountancy2
Vita-Health1
Kbma bv2
Blickfång Communicatie1
BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
×