Moment geduld aub

Eindejaarsdiner bij Lieve Sophie

Op dinsdag 17 december is onze laatste bijeenkomst van 2019. Samen met Lieve Sophie geven we hier een bijzondere invulling aan door een Eindejaarsdiner te organiseren!

Vanaf 17.00 uur ben je als lid van harte welkom aan de Spoorstraat 22 in Wijchen waar je ontvangen wordt met een drankje.  We blikken kort terug op het afgelopen jaar, maar kijken vooral vooruit naar 2020. Na alle suggesties die we hebben mogen ontvangen van onze leden zijn we hard aan de slag gegaan om invulling te gaan geven aan het komende jaar.

Eindejaarsdiner

Behalve dat we gaan genieten van het diner is er natuurlijk genoeg ruimte om onderling bij te praten en te netwerken. Daarnaast hebben we als bestuur nog een creatieve verrassing in petto, daarover later meer.

Wat betreft het diner laten we ons graag verrassen. Mocht je echter een voedselallergie hebben of vegetarisch eten, dan willen we je vriendelijk verzoeken om dit via de mail aan ons door te geven nadat je je hebt aangemeld. Dit kan uiterlijk tot 10 december. Mail wensen menu.

Aanmelden

Genoeg redenen om je aan te melden voor ons eindejaarsdiner! We zien je graag op 17 december 2019, vanaf 17.00 uur bij Lieve Sophie!

Agenda inschrijfformulier

  • Voor- en achternaam
  • Voor- en achternaam

Gastenlijst

BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
Blickfång Communicatie1 Arjan Moerman
Giesbers1 Hubert-Jan van den Brink
Vermaat F&A Consultancy2 Elly Vermaat
Cees Vermaat
Meiburg Tuin en Parkmachines2 Dillian Meiburg
Leo Meiburg
ALEX advocaten2 Linda Jacobs
Robin Link
Vermaat F&A Consultancy2 Elly Vermaat
Cees Vermaat
Marstyling1 Mariëlle Stolk
Toff Loopbaanadvies1 Karin van 't Hoff
CONFITE1 Joost Rongen
Novum Network2 Felice Fortmann
Mikel Faber
de Bibliotheek Wijchen1 Anja Kaashoek
BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
×