Moment geduld aub

Algemene Ledenvergadering 2020

De Algemene Ledenvergadering 2020 wordt gehouden bij Heibron in Wijchen. Heilbron is de nieuwe naam ontstaan door de fusie van MKB-lid Bijmans Assurantiën en VIB Rob van Horssen uit Beuningen. Per 24 januari 2020 zijn zij gevestigd in het oude ABN AMRO kantoor in Wijchen.

Naast de gebruikelijke agenda die bij een ALV de revue passeren geeft gastheer Heilbron ook een presentatie over het nieuwe bedrijf. Hierin komt ook zeker aan bod wat zij voor ondernemers kan betekenen.

Inloop is vanaf 17.00 uur, gezien het tijdstip wordt er natuurlijk ook voor een hapje en een drankje gezorgd. Vanzelfsprekend is er genoeg ruimte om te netwerken en bij te praten met andere Wijchense ondernemers.

Agenda Algemene Ledenvergadering 2020

Op de ALV staan onder andere de volgende onderwerpen op de agenda:

  • Wissel van een bestuurslid. We nemen afscheid van Gerry Kroeze. De nieuwe kandidaten worden door het bestuur voorgesteld, aanwezige leden kunnen hierover stemmen.
  • Presentatie Heilbron

Zoals aangegeven ben je op 17 februari van harte welkom vanaf 17.00 uur. Om 17.30 uur beginnen we met het programma. Heibron is gevestigd op de Kasteellaan 30 in Wijchen.

Agenda inschrijfformulier

  • Voor- en achternaam
  • Voor- en achternaam

Gastenlijst

BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
Marstyling1 Marielle Stolk
Vermaat F&A Consultancy2 Elly Vermaat
Cees Vermaat
Vita-Health1 Fenny van de Bovenkamp
Kbma1 Gerry Kroeze
ALEX Advocaten2 Linda Jacobs
Robin Link
BedrijfsnaamAantal PersonenNamen
×