Kennis delen - Werk gunnen - Samen lobbyen

dinsdag 18 december 2018

Eindejaarsborrel

Bij 'Wijchen schaatst"

MKB Bestuur

Informatie voor nieuwe leden

MKB Wijchen is een zakelijke netwerkvereniging voor en door ondernemers uit de gemeente Wijchen. Uiteraard zijn ook ondernemers buiten Wijchen van harte welkom.

Met ruim 110 leden vertegenwoordigen we een breed scala aan expertises en achtergronden. Het doel van MKB Wijchen is netwerken: elkaar op een laagdrempelige manier leren kennen waardoor leden elkaar business gunnen. Daarnaast zal MKB Wijchen zich de komende jaren actief inzetten voor de lobby tussen Wijchense ondernemers en de gemeente. Verder willen we zo veel mogelijk kennis en kunde met elkaar delen.

Deze drie speerpunten komen samen in zes tot acht verschillende evenementen die we jaarlijks voor onze leden organiseren:

bedrijfsbezoeken, ontbijtsessies, één maal per jaar een groot congres in ’t Mozaïek en daarnaast verschillende (informele) borrels.

Het contact tussen de leden van MKB Wijchen is gemoedelijk en laagdrempelig wat bijdraagt aan een ontspannen sfeer en gezelligheid. De kosten van een lidmaatschap bedragen € 250 per kalenderjaar.

Mocht je interesse hebben lid te worden van MKB Wijchen of wil je een keer vrijblijvend één van onze activiteiten bijwonen? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!

Lid worden van MKB Wijchen

Algemene gegevens

Bedrijfsnaam*
Achternaam*
Voorletters / Roepnaam*
Geslacht*
   
Postadres*
Postcode*
Plaats*
Bezoekadres
Postcode 2
Plaats 2
Telefoon zaak
Telefoon mobiel
Fax
Emailadres*
Website

Bedrijfsgegevens

Omschrijving bedrijfsactiviteit
Functie
   
Branche indeling
   
   
   
Anders
Reeds lid van MKB Nederland
   
Indien ja, via

Lidmaatschap

Ik word lid van MKB Wijchen en ga akkoord met de automatische incasso van de jaarlijkse bijdrage:

Bankrekeningnummer
Ten name van
 

Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.

Op zoek naar een lid?

Heeft u een vraag, een idee of wilt u gewoon eens sparren? Zoekt u advies, beroepsinformatie of een oplossing? Mogelijk dat één van onze leden u kan helpen!


Ledenlijst
Lid worden?